Ако имате Везна в живота си, трябва да обичате всяка

...
Ако имате Везна в живота си, трябва да обичате всяка
Коментари Харесай

Ако сте влюбени във Везната, трябва да обичате всяка частица от нея

 зодия-Везни

Ако имате Везна в живота си, би трябвало да обичате всяка парченце от нея.

Да обичате Везната значи да цените какъв брой тя цени изкуството. Тя постоянно се губи в буйни планове. Тя постоянно цени салдото и хармонията. Затова нормално гледа да не е сериозна към другите.

Да обичате Везната значи да знете, че тя има потребност от баланс. Сигурно към този момент сте забелязали, че хората от зодия Везни желае да задоволи всички хора в живота си. Затова и са привлечени от нея – тя желае всички да бъдат щастливи.

Но в същото време тя има нужда и от време за себе си. С цел да пораства и да се развива, Везната би трябвало да получи пространство и време, с цел да открива нови неща за себе си.

Да обичате Везната е да знаете, че тя има нужда да обича. Когато става дума за обич, тя в действителност цени колегата. Нейното само предпочитание е да бъде в същинска и пълноценна връзка. Само по този начин ще получи вниманието, от което има потребност. Тя желае да бъде забелязвана и ценена.

Да обичате Везната е да обичате и самата обич. Везните са владени от Венера, планетата на любовта. Те най-добре усещат в атмосферата, че любовта е най-важна от всичко. Подарете им я.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР