Ако имате болки в гърба или болки в краката, не

...
Ако имате болки в гърба или болки в краката, не
Коментари Харесай

Челюстите и гръбнака са свързани. Боли ви гърба – лекувайте зъбите си!

 Ако имате болки в гърба или болки в краката, не бързайте да ги масажирате или да ги мажете с каквото ви попадне. Проблемът може да е в зъбите ви, споделят зъболекари!

Човешкото тяло е обвързвана интегрирана система, при която намесата в работата на един орган може да аргументи проблеми в различен, написа блогърката Кристина Минук.

И не се учудвайте, че има връзка сред вярната захапка на индивида и неговата външност.

Защото при здравите хора центърът на тежестта на главата, раменете, бедрата, коленете и краката се намира на една и съща линия.

Съответно, погрешно поставената пломба или проблеми със захапката изместват позицията на главата и усилват натоварването върху шията. Променя се осанката на индивида.

Това води до проблеми, и и то освен с двигателния уред. Неправилната външност основава напън върху вътрешните органи, което води до патологии в работата им.

Например, може да получите изместване на гръдния панер надолу, деформиране на краката, непрекъснати мигрени, болки в шията и даже можете да се сдобиете с плоски стъпала.

И всичко това- заради неправилна захапка, неприятно сложени пломби или протези.

Ако откриете някои от тези признаци у себе си, идетена ортодонт за инспекция. Ако има проблем, не забравяйте да промените пломбата или протезата с по-качествени.

За да се отървете от всички тези проблеми, е нужен интегриран метод с присъединяване на зъболекар, терапевт, пародонтолог и даже невролог.

Не забравяйте, че единствено вие сте виновни за вашето здраве. Не подценявайте проблемите и не подценявайте ходенето на лекари за рутинни прегледи. Всички заболявания са лечими в началния стадий.

Знаехте ли за връзката сред осанката и захапката?

Още по тематиката:

Непростените страсти унищожават здравето, а тежки страсти като засегнатост и отчаяние, унищожават организма

 

 Защо мозъкът ви от ден на ден се запълва с мисли за проблеми, рецесии, премеждия, и по този начин нататък? Проблемът е в това, че неизлекуваните обиди не си потеглят. Натрупвайки се, те се…

Цялата публикация

Здравен хороскоп: Как, съгласно астролозите, знаците на зодиака могат да се преборят със напрежението?

 

  Астролозите са създали съответните калкулации и ви подказват по какъв начин можете да се справите със напрежението съгласно вашия зодиакален знак:   Риби – Медитация Всичко възвишено е в центъра на…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР