Ако имаш дълга връзка и усещаш, че сте започнали да

...
Ако имаш дълга връзка и усещаш, че сте започнали да
Коментари Харесай

За повече щастие с мъжа, когото обичаш

Ако имаш дълга връзка и усещаш, че сте почнали да зацикляте в някои аспекти, а обичаш индивида, с който си, за какво не се възползваш тъкмо в този момент от препоръките по какъв начин да сте по-щастливи дружно.

Вярно е, че постоянно се случва да взимаме решения при започване на нова година за смяна на остарели привички и сдобиване с нови и след това не ги изпълняваме. Може би една от аргументите е, че желаеме да правим хиляда промени едновременно и това ни идва допълнително, тъй като се изисква огромна мотивация и воля. Затова е добре да помислим в края на остарялата година кое е най-важното нещо, което ни се желае да подобрим и да се захванем с него, с цел да не си разпиляваме силата толкоз доста, че да не успеем да свършим нито едно нещо качествено.

Предлагаме ти препоръките за по-щастлива връзка на Дебора Анапол, съветник по въпросите за връзките и създател на книгата “Седемте естествени закона на любосвта ” (The Seven Natural Laws of Love).

Бъди по-толерантна към грешките на мъжа до теб

Улавяй се, когато си на път да кажеш “Ти всеки път…/ Ти никога… ” за някакви дребни привички, които не харесваш у негo. Запитай се дали си заслужава да развалиш настроението ви през идващите минути/ часове/ целия ден със разногласия за дреболии, които може да приемеш у него. Пробвай да поглеждаш на нещата от друга вероятност, с цел да не виждаш кофти навиците му като през лупа.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР