Ако имаме поръчка, можем да доставим още 1200 машини до

...
Ако имаме поръчка, можем да доставим още 1200 машини до
Коментари Харесай

„Сиела Норма“ няма да може да се справи с избори в две поредни недели

Ако имаме поръчка, можем да доставим още 1200 машини до края а септември и 1300 до края на октомври. Това съобщи пред Българска национална телевизия Веселин Тодоров от " Сиела Норма ", компанията снабдител на машините за гласоподаване на изборите.  

Дали сме оферта за 5 млн. лева за един тур на изборите. Ако има настрана президентски и парламентарните избори, то страната ще заплати 60 млн. лева повече, добави той.
 Машините работиха чудесно, установи доставчикът Машините работиха чудесно, установи доставчикът
Световен връх по успеваемост на машините за гласоподаване. Тодоров изясни шефът на „ Сиела Норма ” Веселин Тодоров, като д...

" Ще е комплицирано, в случай че изборите са на 31 октомври ", разкри Тодоров. От " Сиела Норма " няма да могат да се оправят, в случай че има избори в две следващи недели.

" Ако изборите са 2 в 1 машините ще пускат две разнообразни бележки за вота. Ще е допустимо и елементарно за гласоподавателя и уредниците, в случай че има единствено една смарт карта за машините. Има опция и за една квитанция за двата вота, с цел да няма комплициране при стартирането в кутиите ", добави представителят на компанията снабдител на машините за гласоподаване, акцентира Тодоров.

По думите му има страни, в които се вършат няколко избори вкупом, а с по няколко езика, само че това е комплицирана задача за оставащото време.

Прочетете още по тематиката:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР