Ако имаме малко разум, на 2-и политическата класа трябва да

...
Ако имаме малко разум, на 2-и политическата класа трябва да
Коментари Харесай

Борисов: Докладът на САЩ казва, че ПП и ДБ нямат капацитет да се справят със съдебната реформа

Ако имаме малко разсъдък, на 2-и политическата класа би трябвало да се стегне и да си свърши работата, пожела водачът на ГЕРБ

Докладът на Съединени американски щати споделя, че Политическа партия и Демократична България нямат потенциал да се оправят със правосъдната промяна.Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Хасково. Преди да стартира срещата му със симпатизантите той разяснява пред медиите отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати, в който откри място и неговият арест от преди година.

" И на децата беше ясно, че карцерът ми беше противозаконен и поръчков, и незаконен. Но бих засегнал арестите на десетки хора в предизборните акции - върнахме се в 90-те години ", обърна се към медиите Борисов.

" Крадоха ви от нафтата, от бензина, откъдето каквото можаха ", продължи той във връзка отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати, съгласно който В България има корупция и несвободни медии.

" Вие надали не се радвахте, когато ни извличаха пред децата ни от къщите. Но в този момент се вижда - отчетът споделя: две години ръководство на Кирил Петков и Радев - корупция и какво ли не ", обърна се към медиите Борисов.

Но добави в умозаключение: " Ако имаме малко разсъдък, на 2-и политическата класа би трябвало да се стегне и да си свърши работата. "

По-късно в речта си пред множеството Борисов още веднъж акцентира, че в отчета от Вашингтон са посочени десетки противозаконни арести. И уличи още веднъж Политическа партия и Демократична България.360 дни са управлявали Кирил и Асен и Бойко Рашков. Това е отчетът за тях. Сега г изтипосаха в отчета, сподели Бойко Борисов.

" Преди 10 години и ГЕРБ правеше по този начин. И ние сме подхождали лековато към непознатите арести. Но сме си взели поука. Пресконференциите би трябвало да са когато има присъди ", продължи водачът на ГЕРБ. И още веднъж се върна към ареста си от предходната година с оценката: " Мракобесна работа! "

" В Хасково всичко имате. И Гришо, и Радев имате ", пошегува се Бойко Борисов, а множеството избухна в овации.

" Радев сподели - до момента в който има служебно държавно управление, няма да дам оръжие на Украйна. Той има още 10 дни. След 10 дни може да имаме държавно управление и тогава няма никакво значение какво мисли президентът. Той може да приказва, само че решенията ще се взимат другаде ", сподели още Бойко Борисов. Той отговори по този начин на въпрос в обществената мрежа по какъв начин ще реагира на изявлението на президента Радев, че няма да даде оръжие на Украйна.

" Мисля, че би трябвало да дадем оръжие на Украйна. Неутралитетът оказва помощ на агресора, не на жертвата. Ние сякаш сме в фамилията, само че сме неутрални? Как се стопира агресорът ", уточни Борисов.После се върна към вътрешната политика.

" Хората чакат всичко да се върне ", сподели Борисов.

Стотици симпатизанти посрещнаха водача на ГЕРБ Бойко Борисов в Хасково.Инфлацията стартира с първия бюджет, който Кирил Петков и Асен Василев направиха като служебни мнистри, уточни в изявлението си лидерът на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в региона Делян Добрев. Той също разяснява отчета от Вашингтон.

" Трябва да решим казуса с инфлацията и знаем по какъв начин. Голяма част от този проблем е във веригите. За разлика от служебното държавно управление, което споделя, че няма да води война с веригите, ние ще водим война с веригите. Какви са тези надценки от 100%?! По времето на ГЕРБ бяха 20 - 30% и им стигаше ", продължи Добрев. Според него парите се взимат от хората посредством високия Данък добавена стойност, само че те не отиват в бюджета, а във " фабриките за Данък добавена стойност ". А оттова - в офшорки.

Трябва да има държавно управление, тъй като в противоположен случай ще продължим да затъваме. Всеки глас за ГЕРБ, е глас за държавно управление. Предишния път не ни стигнаха шест гласа, с цел да създадем държавно управление, сподели в умозаключение Добрев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР