Ако има отстъпление от българската позиция по отношение на РСМ,

...
Ако има отстъпление от българската позиция по отношение на РСМ,
Коментари Харесай

Костадинов: Ще обжалвам! Когато някой бъде наклеветен, не трябва да бъде наказван

Ако има оттегляне от българската позиция във връзка с РСМ, ние ще реагираме бързо, уверено и непоколебимо, разяснява водачът на „ Възраждане “
Наказанието е демонстрация на цинизъм естествено, ще го апелирам и ще упорствам то да отпадне, тъй като, когато някой бъде набеден, не би трябвало да бъде наказван за това, че е клеветен, а се санкционира клеветникът. Така водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов разяснява наложената му от управлението на Народното събрание дисциплинарна мярка във връзка със, който се развихри по време на пленарното съвещание през вчерашния ден сред него и Искрен Митев от „ Продължаваме Промяната “.

Той направи коментар и по тематиката Република Северна Македония. Попитан дали има нова информация за дейностите на ръководещите, поради това, че френското председателство на Съвета на Европейски Съюз завършва и се бърза с решение на проблема, той отговори по този начин:

„ Информацията, с която разполагам е същата, с която разполагате и вие, че се готви оттегляне от българската позиция и предаване на българския държавен интерес. Дали тази информация, която ние имаме, ще се удостовери в оставащите няколко седмици до края на френското председателство, следва да забележим. Радев, който беше забъркан в излязлата обществена информация, че ще върви във Франция при Макрон, отхвърли. Кирил Петков към този момент мълчи. Едно е ясно – в случай че има сходно изменничество, ние ще реагираме, по този начин както постоянно до момента сме го правили – бързо, уверено и непоколебимо “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР