Ако има нещо, което със сигурност може да очакваме винаги

...
Ако има нещо, което със сигурност може да очакваме винаги
Коментари Харесай

Когато кралица Летисия рови в гардероба на дъщеря си

Ако има нещо, което сигурно може да чакаме постоянно от кралица Летисия, то е урок по грациозност, а - става известно, и по устойчива мода. А през 2024 година към този момент няколко пъти имаме този шанс.
 Кралица Летисия и сакото, с което изрази поддръжката си на дами, жертви на трафик
Нов урок от кралица Летисия

Тя още веднъж " приказва " посредством облеклата си

Последната обществена изява на испанската кралица тази седмица беше в двореца Аранхуес в Мадрид, където тя участва на раздаването на Националните награди за хора с недъзи, проведени от кралската фондация, която се грижи да обезпечи равни благоприятни условия за тях.

51-годишната Летисия беше облечена в небесносиня рокля Adolfo Dominguez с дължина към коляното, комбинирана с обувки на невисок ток Magrit. В последните месеци тя постоянно е с ниски обувки поради заболяване на ставите на стъпалото.
 Снимка 651232

Това, което направи впечатлени, беше класическото бежово палто, както и елегантна кафява чанта, с които кралицата беше на събитието. И двете са на испанския бранд Carolina Herrera, само че и двете напълно не са носи.
 Снимка 651238

Със същото палто и същата чанта през ноември 2023 година участва на откриването на формалната сесия на испанския парламент. Престолонаследничката й майка й постоянно разменят облеклата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР