Ако има моден артикул, който всяко момиче трябва да следи,

...
Ако има моден артикул, който всяко момиче трябва да следи,
Коментари Харесай

Модни тенденции при чантите за есен-зима 2023 г.

Ако има фешън продукт, който всяко момиче би трябвало да следи, това са чантите. Тенденциите при дамските чанти есен и зима 2023 година във връзка с дизайна, размера и цвета са благонадежден ориентир за това какво ще желаеме в дрешника си и ще носим през идващите сезони. Те са от значително значение, тъй като наред с нуждата те удвояват размера на стила и показват усет и характерност.

Като един от най-видимите аксесоари, чантите са алегорични и демонстрират на другите към кое племе принадлежим. Подобно на трендовете при обувките, този сезон чантите и чанти се завръщат към практичността и чистата грациозност. Но няма нищо неприятно в това да се потопите в трендовете за чанти за есента и зимата 2023г., които са малко по-„ ексцентрични “!

Модни трендове при чантите за есен-зима 2023 година

Огромни извънгабаритни чанти

 мода при чантите фешън трендове при чантите за есен-зима 2023 година фотография: pinterest

Те не престават да преобладават на стилните сцени във всевъзможни форми и материали. Идеални за дни на открито, не е нужно да рационализирате главните неща, защото те са по-големи от живота, без да се притеснявате за пространството. По-големият е по-добър този сезон на чантите и всичко от чанти до клъчове е с XXL отношение. Те са една от определящите трендове в чантите за есента и зимата на 2023 година, които няма да желаете да пропуснете.

Украсени блестящи шипове

 мода при чантите фешън трендове при чантите за есен-зима 2023 година фотография: pinterest

Друга наклонност за чанти за есен и зима 2023 година, която е прекомерно добра, с цел да пропуснете, са чантите с шипове. Предлагат се във всеки контур, те са основен детайл на бохо, само че наподобяват ужасно с всяко облекло, когато се носят независимо. Добавянето на искра с шипове е идеалният метод да издигнете външния си тип и да придадете резултат на по-хладните и мрачни дни. Те също по този начин са занимателни за аксесоари за рокли и поли за празнични мотиви, като прибавят привлекателна нотка.

Плюшен окосмен текстил

 мода при чантите фешън трендове при чантите за есен-зима 2023 година фотография: pinterest

Със сигурност ще желаете да се сдобиете с един от очарователните масиви от тактилни дизайни на кожи. Те са занимателни, само че излъчват жанр и изисканост. Преработени в доста емблематични дизайни, те носят освежаваща смяна от кожата. Когато мислите за трендовете в чантите за есента и зимата на 2023/2024 година, тези пухкави избори вършат усещане и основават първокласна хармония. Добавете мека нотка към вашето персонално въодушевление и няма да сгрешите.

Удебелени нови форми

Независимо дали е вечер на открито или работен ден, трендовете за чантите за есента и зимата 2023 година ви оферират вълнуващи форми на чанти. Най-новото показване включва кръгли форми и заоблени стилове, покрити с пайети, идеални за фънки улично облекло. Шикозните геометрични триъгълни чанти са различен незабравим дизайн, който прибавя пикантност към вашите тоалети. Смел контур, те наподобяват ужасно с преобразяването си от ярки, слънчеви цветове и супер блестящи покрития.

Луксозен Крок Ефект

 мода при чантите фешън трендове при чантите за есен-зима 2023 година фотография: pinterest

Вечните чанти с крокодилска текстура са подготвени да се завърнат в богати, цветни нюанси и разнородни неутрални нюанси. Комбинирайте този първокласен външен тип с други скотски щампи за свежо и настоящо въодушевление. В тази емблематична материя няма нищо елегантно или минималистично. Това е една от трендовете за чантите 23/24 за есента и зимата, които приказват за грабваща окото характерност и карат всяко облекло да наподобява скъпо. Просто би трябвало да имате подобен!

Обратно към горните дръжки

 мода при чантите фешън трендове при чантите за есен-зима 2023 година фотография: pinterest

Пригответе се да припаднете с гамата чанти с горна ръкохватка, представящи трендовете при чантите за есента и зимата 2023 година Ключова тематика, това са структурирани, женствени аксесоари в съвършено изчистени форми. Класически и елегантни, не сте лимитирани до черно и кафяво, а ще ги намерите в гама от свежи нови цветове. Верижните дръжки също могат да прибавят пица този сезон. Мислете за тях като за солидни бижута за чанти и превъзходен метод да добавите изисканост към семпла визия.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР