Ако и ти си мечтаеш да напуснеш работата си от

...
Ако и ти си мечтаеш да напуснеш работата си от
Коментари Харесай

Работа мечта! Да ти плащат, за да живееш на гръцки остров и да се грижиш за 55 котки

Ако и ти си мечтаеш да напуснеш работата си от 9 до 5, да си хвърлиш телефона в реката, да грабнеш банските и да заминеш за някой гръцки остров, то ние имаме страхотни вести за теб. Наистина можеш да го направиш! (Може единствено да си запазиш телефона, с цел да правиш фотоси за Instagram)

На гръцкия остров Сирос се намира подслон за избавяне на котки, който си търси чиновници. Работата е сезонна, платена и включва безвъзмезден престой! От вас ще се желае да се грижите за всичките 55 котки, които живеят в приюта.
Публикувахте от God's Little People Cat Rescue в Неделя, 5 август 2018 година
Служителят ще живее в имение, което разполага с голяма градина и спираща дъха панорама към морето. Ако сте фенове на котките, ще се радвате на компанията на цели 55!

Идеалният претендент би трябвало да обича животните и природата и да има поради, че работата стартира през ноември и е с дълготрайност 6 месеца. В периода не е включен интервалът от 2-3 седмици, в който котките ще би трябвало да привикват с вашето наличие и да ви опознаят.

PAID JOB OFFER WITH CATS! (this is genuine and NOT a joke - friends, please feel free to verify!). A very special...
Публикувахте от God's Little People Cat Rescue в Неделя, 5 август 2018 година
Ако смятате, че това е вашата работа, можете да научите повече детайлности тук. И да не забравите да ни изпращате фотоси от острова!

One of our chronically ill rescue cats gets a moment to shine #rescue #catsofinstagram #sunset #golden #glow #sea #halo #tranquility #aegean #syros #catsandgreece #greekcats #greece #photography #balousfriends

A post shared by Joan R. Bowell (@joanrbowell) on Jan 31, 2018 at 12:33pm PST

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР