Ако говорим за шуробаджанащина, дайте да си говорим за управлението

...
Ако говорим за шуробаджанащина, дайте да си говорим за управлението
Коментари Харесай

Вежди Рашидов С Тежки Думи За Скандала С Виктор Николаев: Не Може Хора, Които Водят Предавания И Взимат 15 000 Лева Заплата Да Мразят

„ Ако приказваме за шуробаджанащина, дайте да си приказваме за ръководството на Сергей Станишев – изригна Рашидов. - Да почнем за жена му Моника. Но не се прави по този начин. Все отново – дребна е страната, знаем се един по един. Атаките от страната Българска социалистическа партия към ГЕРБ не носят нищо положително за страната. Да се заиграваме на морал, изключително в Народното събрание, не е най-хубавата игра. Второ – в страната имаме доста съществени проблеми, които касаят всички хора, а те ето какво вършат.

Не разбирам за какво мой братовчед или кум, който е добър експерт, да не може да прави кариера в област, в която и аз работа. Ми аз в случай че съм министър 20 години? Все отново аз съм цялостен сирак - нямам майка и татко, племенници и родственици, и може би по тази причина не съм назначавал никого “.

Бившият културен министър отхвърли да разяснява тематиката към депутата Антон Тодоров.

„ Модел е да се подвига незабавно врява – разяснява Вежди Рашидов. – Едва ли би трябвало да занимаваме целия български народ с изказани думи. Всичко обаче може да се реши елементарно. Слава Богу в България има доста независимост на словото. Никой никого не може да уволни, с изключение на притежателите на медии. Все отново остава една мъка. ГЕРБ е изпълнителна партия и си взимат значимите решения. Но не трябва общественото пространство да се занимава с това. Всичко ще ни се върне като бумеранг, по тази причина би трябвало да внимаваме “.

Любопитна бе реакцията на Рашидов и към абсурда с журналиста Виктор Николаев.

„ Мъжкарлъкът е да намериш сили да се извиниш – съобщи досегашният културен министър. - Не може хора, които водят излъчвания и взимат 15 000 лв. заплата да ненавиждат депутатите, които взимат 3 500 лв.. Точно толкоз е и моята заплата “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР