Ако го погледнете, балконът може да има само 2 функции:

...
Ако го погледнете, балконът може да има само 2 функции:
Коментари Харесай

18 души, които са преобразили балконите си така, че ще искате да им кажете браво

Ако го погледнете, балконът може да има единствено 2 функционалности: или е място за предпазване, или усамотен ъгъл. И в случай че размерът на ъгъла непосредствено зависи от архитекта на цялата постройка като цяло, тогава равнището на комфорт е дело на всеки. Балконите в мрежата рядко се хвалят, само че успяхме да съберем лична изложба от шедьоври.

Ние имаме вяра, че един балкон има доста капацитет. Има ли по-добро място в жилището, където можете да излезете с чаша утринно кафе или да излезете с книга в топла лятна вечер, до момента в който светлините светят от горната страна?

„ Това са просто елементарни палети, подредени една върху друга. Отгоре сложихме остарял матрак, разрязан на половина, увихме го в недодялан плат и закрепихме всичко с щифтове. ”

„ Никога преди не съм имал балкон “

„ Тогава всичко е като замаяност, разсъниха се, когато към този момент на 5 писта извадих останки от цимент в купчината за отпадък “

“Завърших този дребен оазис, когато донесох всичките си стайни растения тук. ”

„ Ако пространството е лимитирано, има 3 неща, които коренно ще преобразят балкона ви с малко пари. Трева, най-малко едно растение, дребна маса и стол ”

„ Прекарвам всяка свободна минута тук “

„ Искахме чувството за заден двор при влизане в балкона. Затова взеха изкуствена трева и я нарязаха на части “.

„ Следващата седмица е рожденият ден на баба ми и взехме решение да я изненадаме и реновирахме балкона. За благополучие й хареса. Преди и след ”

„ Хамакът е главното наслаждение от неделния следобяд “

Не е неприятна концепция да употребявате балкона като офис.

“Това е нормалното ми място за закуска. ”

„ Стана по-топло, летните гуми бяха свалени от балкона и се оказа, че там има място. Решихме да го доработим малко със личните си ръце. Резултат: Щатски долар 20 лавици и всички 20 пръста на място. ”

“Моето обичано място в края на деня ”

Когато балконът стане продължение на хола, се оказва ужасно.

Със или без котка?

“Оранжерията ми на балкона е на мястото си и ми харесва… Е, в този момент ще има цветя. ”

„ Градина в този ветровит пролетен ден. “

„ Майка ми просто е луда по цветята и преди ние постоянно не разполагахме с задоволително място на балкона. Но в този момент намерихме излаз ”

Бих желал да имам вяра, че сме ви въодушевили уверено да разредите балкона си. Възможно е доста от дълго време да сте основали своята цъфтяща градина посред градската джунгла и съседите да ви гледат от улицата с вдигнати глави. От друга страна, може би не би трябвало да се засаждат цветята на балкона, само че би трябвало да се провежда интелигентно място за предпазване? Кое е по-добре: балкон за хубост или за прилагане?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР