Ако ГЕРБ управляваше, заради случая в Пирогов, при който съветник

...
Ако ГЕРБ управляваше, заради случая в Пирогов, при който съветник
Коментари Харесай

Борисов: Алексей Петров осигури логистиката за срещата ни с Кирил и Асен, но не е присъствал на нея

„ Ако ГЕРБ управляваше, поради случая в " Пирогов ", при който консултант на министър Тагарев е желал да се изхвърли дете от противошокова зала, в това число и министърът щеше да си е отишъл от поста “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той беше на посещаване на болница в Бургас.

„ Президентската институция има две съществени задания: Да сплотява, и в случай че има рецензии - да подлага на критика. С първата тя не се оправя, а с втората - не знам какво е имал поради просто Радев като е приказвал за Алексей Петров, тъй като единственото, което споделих - уповавам се да спрат да надигат кокалите на Алексей Петров, е, че той реализира логистиката. След арестите, и всичко останало сред нас и Политическа партия, физическата среща беше невъзможна “, сподели още Борисов.

„ Алексей Петров обезпечи логистиката да можем да си приказваме, като е значимо да се каже, че той не е участвал на срещата. Бяхме аз, Кирил и Асен. Той ме убеди да преглътна арестите и всичко, в името на страната “, акцентира Борисов.

„ Дори и през вчерашния ден споделих, че Лена Бориславова и Атанасова, и останалите, съгласуваха черновата за КПКОНПИ, и ще вкараме този закон в Народно събрание. Ще ги приключим тази седмица, и отиваме към Конституцията “, добави още той.

„ Не имам вяра президентът да се пробва да вкарва конспирация с Петров, само че той реализира логистиката. 40 години сме се карали и били в спорта, тимът му бе основан от шефа на Държавна сигурност, против моя тим. Още от този момент ми е борбата с Държавна сигурност “, добави Борисов.

„ Сегашният зам.-министър на стопанската система е сина на същия началник на Държавна сигурност. Това са обстоятелства, не е рецензия, няма нищо неприятно, че един човек, който към този момент го няма, е основал логистика, с цел да се отпочне диалога, тъй като той физически не можеше да се състои. Недялко Недялков - той го докара в централата. Това не е загадка, провеждали сме срещи, говорихме си, - спекулацията, че това държавно управление се дължи на Алексей Петров, е нечиста сделка. Той сътвори логистиката това да се случи “, съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ добави, че Алексей Петров или бащата на Кирил Петков, не са участвали. На срещите са били Борисов, Кирил Петков и Асен Василев, където е било контрактувано основаването на държавно управление и общо път за ръководство. 

„ Говорим си в този момент с Кирил Петков и Асен Василев. Петков е в Съединени американски щати, по телефона в този момент не си приказваме, не обичам да приказвам по телефона “, посочи Борисов.

„ Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски е взел участие в срещите за сформиране на държавно управление на лидерско равнище, те държат на смяната в Конституцията поради правосъдната промяна “, добави водачът на ГЕРБ.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР