Ако Газпром предложат най-изгодната цена, няма да имаме основания да

...
Ако Газпром предложат най-изгодната цена, няма да имаме основания да
Коментари Харесай

Владислав Панев: Ако Газпром предложат най-изгодната цена, няма основания да ги спрем

" Ако " Газпром " предложат най-изгодната цена, няма да имаме учредения да ги спрем. Можем без съветски газ, само че в случай че те предлага най-хубави условия, за какво да не използваме газ оттова? ". Това разяснява съпредседателят на " Зелено придвижване " Владислав Панев пред.

" Важното е да не подвластен от един снабдител на газ, с цел да не се употребява той като политическо оръжие. Строежът не интерконектора е приключен, предстоят единствено административни процедури, тъй че от 1 октомври да проработи. " Газпром " е обезсърчителен снабдител, да търсим други възможности, с цел да не останем " на изсъхнало ". Едната е азерският газ, другата - втечненият ", съобщи той.

По думите му изчакването дали ще има коалиция на Демократична България с Политическа партия не е проблем, а въпросът е да е преференциално за страната. " Обща наша коалиция с тях, ще значи безапелационна победа на изборите. Общата цел е отърваване от " лапите " на корупцията. Формулата на ръководство на " Борисов " беше на феодализъм. Не различавам сред него и ГЕРБ ", акцентира Панов. И посочи, че коалиция с ГЕРБ е немислима, защото битката на Демократична България е тъкмо против него. Според Панев има опция за водене на диалози с " Изправи се, България ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР