Ако Елизабет Уорън се беше оттеглила от състезанието, то сенаторът

...
Ако Елизабет Уорън се беше оттеглила от състезанието, то сенаторът
Коментари Харесай

Тръмп: Елизабет Уорън пречи на Бърни Сандърс за Белия дом

Ако Елизабет Уорън се беше отдръпнала от надпреварата, то сенаторът от Върмонт Бърни Сандърс щеше да завоюва надпреварата за номинацията на Демократическата партия за идните президентски избори.

Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, разяснявайки резултатите от Супер вторника от вота в Демократическата партия.

Тръмп съобщи, че гласоподавателите, които гласоподават за Уорън, биха подкрепили Сандърс, което би му разрешило да изпревари някогашния вицепрезидент Джо Байдън.

" Демократите по-скоро биха избрали Байдън като претендент за президент, в сравнение с Сандърс ", съобщи Доналд Тръмп.

Говорейки пред " Фокс нюз ", президентът на Съединените щати съобщи, че неговият предходник Барак Обама не е одобрил някогашния си вицепрезидент Джо Байдън за президентската конкуренция през 2020 година, тъй като не счита, че той има късмет да завоюва.

Тръмп продължи да подлага на критика демократите, че не са повдигнали въпроса за сина на Байдън - Хънтър по време на дебатите, обвинявайки опозицията, че е забранила да се приказва по аферата. Президентът въпреки всичко даде обещание, че ще приказва по въпроса по време на президентските диспути, в случай че Байдън завоюва номинацията на Демократическата партия за президентските избори. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР