Ако един мъж ви обича, той ще има нужда от

...
Ако един мъж ви обича, той ще има нужда от
Коментари Харесай

Ако един мъж ви обича или кого си струва да имате до себе си

Ако един мъж ви обича, той ще има потребност от вас. След няколко месеца връзка той ще знае всичко за вас и ще попива с интерес всеки подробност от живота ви. Какви цветя харесвате, кой е обичаният ви цвят и какви филми предпочитате да гледате. На кой воин симпатизирате и коя книга на драго сърце препрочитате.

Ако един мъж ви обича, той ще се интересува от всеки във вашето обграждане. Ще знае кой по какъв начин да се отнася към вас и дали инцидентно някой би могъл да ви навреди. Той ще е деликатен и няма да остави нито едно позвъняване или известие без отговор. Ще се интересува по какъв начин е минал денят ви и дали сте спали добре през нощта.

Ако един мъж ви обича, той ще почита външния ви тип и в никакъв случай няма да посмее да каже нещо неприятно за него. Дори от време на време да не изглеждате в топ форма, той отново ще каже, че никой не е по-добър от вас. Той в никакъв случай няма да ви нарани с неприятна дума.

Ако един мъж ви обича, той ще попита кога ще се освободите от работа, с цел да се срещнете и да ви води вкъщи. Той ще си спомни, че, примерно, в сряда имате уроци по танци, по тази причина самичък ще подготви вечерята, с цел да ви нахрани, когато се върнете изтощени у дома. Той ще се погрижи да сте постоянно топло облечени и ще ви покрие с дрехата си, в случай че внезапно рукне дъжд или се извие вихрушка.

Ако един мъж ви обича, той ще ви научи на верните неща, които не знаете по какъв начин да вършиме. Той ще ви каже по какъв начин е най-добре да действате и ще ви помогне с мъдри препоръки. Или ще го направи самичък, в случай че това е в неговата власт. Ще ви завие с меко одеяло и ще ви подготви парещ чай, в случай че имате температура. Ще бъде там и ще се погрижи за вас.

Ако един мъж ви обича, той ще се стреми да направи живота ви по-интересен. Ще ви гушка като малко момиче и ще ви прости дребните прищявки. Ще споделя на своите другари: „ Тя е малко своенравна, само че аз я обичам такава! “

Не губете в живота си тези мъже и не забравяйте имената им.

А в случай че търсите човек до себе си, спрете се на този, които в действителност се нуждае от вас, а не на този, който си е добре и без вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР