Ако допусна коалиция с Бойко Борисов в този или в

...
Ако допусна коалиция с Бойко Борисов в този или в
Коментари Харесай

Христо Иванов: В ДБ не се обидихме на Петков за меките диалогични китки“

" Ако позволи коалиция с Бойко Борисов в този или в идващия парламент, няма да мога да изляза и да ходя по улицата, а аз доста обичам да се разхождам из София. И това не е, тъй като аз по този начин съм решил. Хората са изпълнени и не престават да бъдат изпълнени с цялата концепция за завръщането на ГЕРБ на власт. Това е и в социологията, и на улицата. " Това сподели в изявление за предаването „ 120 минути “ по bTV съпредседателят на „ Демократична България “ и водач на " Да, България! " Христо Иванов.

" Бойко Борисов се е упражнявал на мой тил пред медиите, дано да му отговоря. Нямате сътрудник. Вие може да финиширате първи на изборите, това е изцяло допустимо. Но нямате сътрудник ", добави той.

" Ако ни бъде даден третият мандат, ние би трябвало да предложим формат и би трябвало да опитаме да го да го осъществяваме, тъй като виждаме избрани благоприятни условия. Тези благоприятни условия са свързани с опасности, само че дано да разберем, че в тази обстановка, в която се намираме, положителни варианти няма “, разяснява Иванов след въпрос за какво политическата групировка ще се опита да образува кабинет, в случай че получи третия мандат.

" Ако отидем на избори и тези избори още веднъж не дадат отговор на въпроса по какъв начин ще се ръководи страната, ще влезем в безусловно трайна и непредсказуема серпантина на дестабилизация “, съобщи той.

По думите му " Демократична България " не е афектирана от фразата „ меки диалогични китки “, която министър председателят в оставка Кирил Петков включи в собствен пост във фейсбук, а след това изтри, тъй като „ България е по-голяма от всички нас ".

Христо Иванов разгласи, че преди ден е водил диалог с Кирил Петков за политическото бъдеще на страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР