Ако до понеделник няма оставки, протестът ще стане национален, категоричен

...
Ако до понеделник няма оставки, протестът ще стане национален, категоричен
Коментари Харесай

Алибегов: Ако до понеделник няма оставки, протестът ще стане национален ВИДЕО

Ако до понеделник няма оставки, митингът ще стане народен, безапелационен е Ричард Алибегов - ръководител на Българската асоциация на заведенията. Припомняме, че през днешния ден той се включи в митинга, на който над 300 души показаха неодобрение си против обиските със събличане в пловдивска дискотека в нощта против Гергьовден. 

Ричард Алибегов и притежателят на нощния клуб Деян Найденов желаеха среща с шефа на МВР-Пловдив, само че такава не се състоя, а повода за това е, че Васил Костадинов имал неотложни задължения и не може да одобри никой.

" Имало си приемен ден, само че ние продължаваме да желаеме оставката на шефа Васил Костадинов и в случай че няма отговор, ще желаяме и отстраняването на министър Демерджиев ", заяви  Алибегов.



„ Мисля, че задоволително реномирани юристи излязоха и споделиха, че дейностите на Министерство на вътрешните работи са безусловно противозаконни и желаеме да си понесат отговорност за дейностите си. Видя се, че това е безспорна подигравка ”, безапелационен бе Алибегов, представен от

Той добави, че нито клиентите са получили опрощение, нито личния състав, като протестиращите са там, с цел да защитят клиентите, бизнеса и работещите. 

„ Днес съм тук, с цел да поддържа сектора. Това, което се случи е доста притеснително. Хората се тормозят, че това може да се развъди. Когато ние сме отговорни биваме осъдени, само че когато полицията сбърка и там би трябвало да има отговорни. Тук не е въпросът да се заведат 400 желае и да осъдим страната и Министерство на вътрешните работи, тъй като отново ще плащаме ние данъкопладците. В Министерство на вътрешните работи нищо не се случва инцидентно ”, добави още той.

По думите на Алибегов решението за това по какъв начин ще бъде осъществена инспекцията е взето доста преди акцията да е стартирала.  „ Настояваме индивидът, който е отговорен да бъде осветен и да си понесе наказването ”, приключи той.

 



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР