Ако днес не бъдем достатъчно отговорни, утре може да е

...
Ако днес не бъдем достатъчно отговорни, утре може да е
Коментари Харесай

Карадайъ: Ако днес не бъдем достатъчно отговорни, утре може да е късно


Ако през днешния ден не бъдем задоволително виновни, на следващия ден може да е късно. България би трябвало да продължи своето евроатлантическо развиване. Трябва да сме част от този развой и да заявим ясно, че нямаме друга опция. Ние сме член на НАТО и Европейски Съюз. Пътят е явен – да седнем на масата за договарянията, призоваваме за това.

Това съобщи водачът на Мустафа Карадайъ от парламентарната естрада.

, за проекти и тактики. Трябва да признаем, че изборите за следващ път създадоха сходна структура на Народното събрание, като народът не овласти никого да сформира еднопартийно държавно управление. Дори първите две парламентарни групи не вършат болшинство “, добави той.

По думите на Карадайъ народът още веднъж е потвърдил, че е умен.

„ Вместо опълчване, той предпостави разговор, съгласи, обединяване, съединени. За следващ път се видя, че уроците не са научени, поуките не са извлечени. Основата част от политиците не съумяха за следващ път да обяснят на хората какви политики и решения оферират, а водеха акция на ненавист, опълчване и разделяне. За следващ път не се пое път към разговора като изискване за триумф “, сподели още водачът на.

Според него неналичието на разговор е главен белег на ръководещите през последното десетилетие.

„ Основна задача на всички политици и държавни институции е да решим казуса с неналичието на разговор. Ние от сме почтени пред себе си, пред гласоподавателите си и пред цялото общество. Открити сме в слагането на проблемите. Готови сме на разговор в името на жителите “, сподели още Карадайъ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР