Ако декларацията на Продължаваме промяната не бъде подкрепена в петък

...
Ако декларацията на Продължаваме промяната не бъде подкрепена в петък
Коментари Харесай

Продължаваме промяната не е решила дали може да върне мандата по-рано

Ако декларацията на " Продължаваме промяната " не бъде подкрепена в петък от Народното събрание, то мандатът ще бъде върнат несбъднат в понеделник или вторник.

Това разяснява в коридорите на Народното събрание Андрей Гюров от Политическа партия. Той е отчаян от неналичието на оферти от систематичните партии. Засега мандатоносителите не афишират проектосъстава на държавното управление.

" Това държавно управление би трябвало да има явен политически гръбнак, който естествено ще бъде от Политическа партия и сме отворени за оферти и от други партии, които биха подкрепили държавното управление, да предложат хора, които биха били специалисти в своята област ".

Кабинет с втория мандат е опция, за която би трябвало да се работи интензивно, това разяснява съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Това, което ме тормози, е, че това всичкото е част от една тактика, да кажем, не ни интересува втория, третия, но то пък третият не стана. И в действителност бягайки от отговорност да отидем на избори. То това би било разумно от позиция на тяснопартийни ползи. И е разбираемо. Всеки се надява на избори да получи малко по-добра реализация, изключително в случай че успее черния петър на това кой е отговорен, че сме отишли на избори. Но не виждам в това държание особена отговорност политическа за страната. И отново желая да кажа - за нас виновното държание е да се опитаме да съставим с втория мандат и да използваме целия капацитет на втория мандат ".

От " Български напредък " към момента не дават безапелационна поддръжка с претекста, че би трябвало да се подменят някои от текстовете в препоръчаната декларация. Стефан Янев разяснява:

" Отговорът дали или не ще получи поддръжка ще се разбере в околните дни. В последна сметка дано да приемем по този начин, че тази декларация, този документ към момента се работи. Има време за доизчистване на текстове, с цел да се получи изясненост по тези въпроси, за които стана въпрос по-рано и тогава ще преценим и ще забележим ".
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР