Ако Брийс Хол иска да постигне целта си да стане

...
Ако Брийс Хол иска да постигне целта си да стане
Коментари Харесай

Джетс се разделят с помощник-треньора Тейлър Ембри, тъй като се появяват възможни заместници

Ако Брийс Хол желае да реализира задачата си да стане All-Pro през 2024 година, той ще го направи с нов треньор на ухото си.

Джетс се разделят с Тейлър Ембри, удостовери The Post, и търсенето на нов треньор на бягащите бекове към този момент е в ход.

Ембри беше треньор на позицията в продължение на три години като член на първичния щаб на основния треньор Робърт Салех, откакто двамата се припокриваха в продължение на три години като помощници на 49ers.

Помощник старши треньорът на Пантерите и треньорът на бягащите бекове Дусе Стейли се срещна с Джетс предходната седмица по отношение на място в личния състав, а Тони Дюс от Титаните ще интервюира за вакантната позиция, откакто беше треньор на тесни мачове предишния сезон, съгласно ESPN.

Стейли – някогашният ръшър на 1000 ярда за Ийгълс – също по този начин е претендент за треньор на бягащите бекове на Браунс.

Дюс има връзки с личния състав на Джетс като някогашен сътрудник на координатора на играта за прекосяване Тод Даунинг и координатора на треньора на н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР