Ако Бойко Борисов съди Кирил Петков от погледа на собствената

...
Ако Бойко Борисов съди Кирил Петков от погледа на собствената
Коментари Харесай

Сабрутев: Борисов управлява 12 години, игра карти с шефа на Лукойл и най-богатата компания у нас не плащаше и стотинка данък

Ако Бойко Борисов съди Кирил Петков от погледа на личната си безнравственост, е едно. Но в случай че става въпрос за действителността, е друго. Всичките му неистини би трябвало да минат през правосъдна фаза. Той и хората лъжеше, че ще банкрутираме, само че не стана по този начин. 

Това разяснява пред бТВ Венко Сабрутев от Политическа партия. 

Думите на Делян Добрев, че Политическа партия е взела посредством горивата по 1000 лв. от всеки водач, ми звучи като сюжет на последващо дело. Да забележим каква е истината. 12 години ръководство на ГЕРБ. Бойко Борисов играе карти с изпълнителния шеф на Лукойл. Луойл през това време не заплаща и една стотинка налог в България. Това е най-богатата компания в България с максимален оборот една стотинка налог не заплаща у нас, разяснява той. 

По нашето ръководство Лукойл за първи път заплати налог. И ние бяхме първи, които внесохме в Народното събрание казуса с високите цени на горивата, разяснява той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР