Ако аз бях личен лекар на жената, която почина след

...
Ако аз бях личен лекар на жената, която почина след
Коментари Харесай

Ако бях личен лекар на дамата, която почина в Пловдив, щях да я ваксинирам |

Ако аз бях персонален доктор на дамата, която умря след слагане на ваксина в Пловдив, също щях да я ваксинирам. Мисля, че няма да се открие причинно-следствена връзка сред гибелта на госпожата и поставената доза на АстраЗенека. 

Медицината не е астрономия, за жалост не можем да дадем 100% гаранция на хората. Това съобщи доктор Николай Брънзалов, зам.-председател на Българския лекарски съюз и член на щаба, по Нова тв.

За 33 години процедура съм сложил хиляди ваксини, не мога да открия кое вещество от тази може да докара до гибелта на дамата, не съм я преглеждал, само че тя не е противопоказна на никое от веществата, добави той. 

Около 20% от пациентите, на които сложих ваксина, ми се обаждат за странични резултати - болежка на мястото на убождането, температура, неразположение, те минават с елементарни антипиретици, популярност богу, 

Д-р Брънзалов съобщи, че поддържа сътрудниците си, които желаят смяна във имунизационния проект. Масовото имунизиране би трябвало да се извърши, откакто бъдат ваксинирани хората с хронични болести и възрастните, доста от тях са записани при персоналните си лекари и са най-нуждаещите се, сподели още лекарят. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР