Собственикът на OnlyFans изплати £268 милиона дивиденти, тъй като печалбите скочиха

...
Акаунтите, публикувани от компанията-майка Fenix ​​International, разкриха, че платформата за
Коментари Харесай

Акаунтите, публикувани от компанията-майка Fenix ​​International, разкриха, че платформата за абонаменти за възрастни е отбелязала скок в доходността.

Сайтът имаше почти 3,2 милиона съдържание създатели през 2022 г., с 47% повече в сравнение с предходната година.

Междувременно общият брой фенове на платформата е нараснал с 27% до 238,8 милиона.

Базираната в Обединеното кралство компанията натрупа печалба преди данъци от $525 милиона (£417 милиона) - значително повече от £374 милиона, постигнати през 2021 г.

Секс работниците могат да публикуват снимки и видеоклипове в платформата, като потребителите плащат директен абонамент такса за достъп до него.

Гигантски билбордове, включващи модела OnlyFans, разрешени от надзора на рекламата

Феновете са платили общо $5,6 милиарда (£ 4,4 милиарда) за достъп до аматьорско порнографско съдържание на платформата през 2022 г., като създателите задържат 80% от печалбите си.

В своите сметки компанията майка на OnlyFans каза, че нейната мисия е да изгради най-безопасната социална медийна платформа, като същевременно дава възможност на създателите на съдържание.

И макар да е известен най-вече с материали с оценка X, бизнесът каза, че сега започва да хоства безопасни за работа видеоклипове за готвене, комедия, фитнес и музика.

Цифрите разкриват, че бизнесът е платил над £87 милиона (£69 милиона) корпоративен данък през годината.

Прочетете повече от Sky News:
John Lewis ще наеме хиляди работници за Коледа
Последните разходи за живот - тъй като супермаркетът намалява цените
Средните сметки за енергия спадат, но предупрежденията за тежка зима

Новините за печалбата следват рекламния ред

По-рано този седмица гигантски билбордове, изобразяващи модел на OnlyFans, носещ сутиен, бяха разрешени от рекламния надзор на Обединеното кралство след поредица от оплаквания.

Органът за рекламни стандарти каза, че плакатите е „малко вероятно“ да обидят, защото не са „явно сексуален" и "не обективизира жените".

Бяха получени около 30 жалби на фона на опасения, че един от билбордовете е само на 450 метра от училище.

Роуз Уотсън - моделът която се появява в рекламата - каза пред The ​​Sun миналия месец, че печели £200 000 на месец, като продава изрични изображения на OnlyFans.

Коментирайки реакцията към билбордовете, тя каза: „Ако хората са обидени от моя предполагам, че се оплакват и от тези на Ан Съмърс и Джак Даниелс.

„Виждате реклами за хазарт, алкохол, секс играчки, бельо – няма разлика между този тип възрастни- ориентирана реклама и моята реклама, ориентирана към възрастни.

„Това е реален бизнес, ако компания за хазарт или алкохол може да пуска своите реклами, които имат много по-опустошителни въздействия, защо не и аз?“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР