Академията за мода отново се включи в благотворителната инициатива Подкрепи

...
Академията за мода отново се включи в благотворителната инициатива Подкрепи
Коментари Харесай

Академията за мода се включи в благотворителна инициатива за абитуриенти

Академията за мода още веднъж се включи в благотворителната самодейност „ Подкрепи една фантазия " на президента Румен Радев. Бални рокли и абитуриентски костюми получиха младежи и девойки от обществени услуги от резидентен вид и профилирани учебни заведения за деца с нарушено зрение и слух.

В партньорство с Академията за мода акцията поддържаха дизайнерите Радостина Долапчиева, Галя Долапчиева, Ирен Велковски и Поля Кинова.

Проф. Любомир Стойков - ръководител на Академията за мода, показа: „ Българската фешън промишленост е с дружелюбно и обилно сърце. И този път едни от най-успешните дизайнери и марки откликнаха на нашия апел и поддържаха благородната президентска самодейност. Децата, лишени от наставнически грижи заслужават също толкоз, колкото и останалите техни връстници да бъдат красиви, стилни и елегантни в абитуриентската си вечер. Академията за мода и отсега нататък ще извършва своята социално-отговорна задача, ориентирана най-много към младото потомство ".

Президентът Румен Радев и неговата брачна половинка Десислава Радева ще бъдaт домакини на обичайния абитуриентски бал на младежи в неравностойно състояние, отгледани в институции.

Тържеството, в което ще се включат известни артисти, артисти и музиканти, ще се състои на 29 май в Дом №2 на Резиденция „ Бояна ".

Зрелостниците от випуск 2023 ще имат своята вълнуваща и паметна бална вечер, с помощта на даренията в границите на президентската самодейност „ Подкрепи една фантазия ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР