Академик Пловдив -2 победи 3.6.9 Баскетболен клуб с 92:65 на

...
Академик Пловдив -2 победи 3.6.9 Баскетболен клуб с 92:65 на
Коментари Харесай

Младоците на Академик не оставиха шансове на 3.6.9

Академик Пловдив -2 победи 3.6.9 Баскетболен клуб с 92:65 на собствен терен в зала „ Сила “, с което му нанесе осма загуба от началото на сезона в район Юг на ББЛ А група.

Баскетболистите на Йордан Иванов започнаха стремително мача и след първата част се откъснаха с 31:11, освен това единствено за седем минути, защото в последните три никой не съумя да се разпише. Вторият интервал бе много по-оспорван, като на почивката те водеха с 53:34. 

След паузата резултатността спадна, като играта бе доста равностойна. Академик обаче поддържаше стабилен задатък и последната четвърт стартира при 70:49 в негова изгода. Темпото се резервира и в оставащото време, като отборът нямаше проблем да задържи преднината си и да завоюва. 3.6.9 получи повече точки в подкошието, а също така направи и 34 неточности, което се оказа и решаващо.

Йоанис Кикрилис бе най-резултатен за спечелилите с 23 точки. По 18 осъществиха Кръстомир Михов (18 борби) и Петър Ралчев, с 14 точки е Георги Инджов.

За противника Роберт Радев вкара 25 точки с 14 битки. Асен Попов има 14 точки, по 13 прибавиха Иван Насков, само че с 10 неточности, и Дейвид Барух.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР