Академичното ръководство на Варненския свободен университет Черноризец Храбър“ ще връчи

...
Академичното ръководство на Варненския свободен университет Черноризец Храбър“ ще връчи
Коментари Харесай

ВСУ Черноризец Храбър връчва днес дипломите на Випуск 2023

Академичното управление на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “ ще връчи дипломите за висше обучение на абитуриентите от пролетната сесия на Випуск 2023 на тържествена гала, която ще се организира през днешния ден (10 ноември 2023 г.), от 13,30 ч. в Аула " Максима “ на университета във Варна.

Випуск 2023 е 28-ият в историята на университета. На тържествената промоция дипломи за висше обучение ще получат близо 400 обсолвенти, които се образоваха във ВСУ " Черноризец Храбър “ и във Филиала на университета в Смолян. Те се дипломираха по време на пролетната сесия в образователно-квалификационните степени " Бакалавър “ и " Магистър “ и се образоваха в другите специалности на Архитектурния факултет, Юридическия факултет, факултет " Социални, икономически и компютърни науки “ и Филиал – Смолян.

Първенци на випуска са Ренета Костадинова от компетентност “Строителство на здания и уреди ", Димитър Костадинов от Магистърска стратегия “Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство ", Искра Иванова от компетентност “Мениджмънт и интернационален маркетинг ", Християн Михов от “Международни стопански връзки ", Снежана Досинова от компетентност “Дигитален маркетинг и уеб дизайн ", Преслава Иванова от компетентност " Право “, Анна Николова от компетентност “Защита на националната сигурност - Организация и ръководство на националната сигурност " и Магдалена Жендова от компетентност " Психология “.

Четирима са цялостните отличници, които приключват образованието си във Варненския свободен университет с триумф Отличен 6.00. Трима от тях са от Архитектурния факултет, а един от факултет " Социални, икономически и компютърни науки “. Приветствие от името на абитуриентите ще сервира цялостната отличничка и отличник на випуска Искра Иванова.

Тържествената гала за дипломиране на абитуриентите от Випуск 2023 във Филиал – Смолян ще се организира на 18 ноември 2023, на нея ще участва академичното управление на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “, представители на локалната и власт и бизнеса.

На 14 ноември 2023 година (вторник), Варненският свободен университет " Черноризец Храбър “ ще удостои Джордж Кремлис - почетен шеф на Генерална дирекция " Околна среда “ на Европейската комисия, с почетното звание Доктор Хонорис Кауза на ВСУ " Черноризец Храбър ". Званието се присъжда за ангажираността, персоналната поддръжка и присъединяване му в развиването на просветителния план – магистърска стратегия " Кръгова стопанска система “, както и за забележителния принос за основаване на среда, стимулираща полезностите на устойчивото развиване и използването на модела на кръговата стопанска система.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР