AJ Odudu и Will Best бяха принудени да се извинят,

...
AJ Odudu и Will Best бяха принудени да се извинят,
Коментари Харесай

Водещите на Celebrity Big Brother Ей Джей Одуду и Уил Бест бяха принудени да се извинят, докато гостът пуска C-бомба на живо в ефир

AJ Odudu и Will Best бяха принудени да се извинят, защото посетител на Celebrity Big Brother се закле онлайн в ефир довечера.

Феновете, които гледаха отделението на ITV2, Late and Live, довечера останаха изумени, когато гостът Дани Биърд изпусна ругатня онлайн в ефир. Дани сподели думата, преди да попита дали е добре с Ей Джей и Уил, които изглеждаха разтревожени и незабавно поклатиха глави.

Докато Дани обсъждаше драмата в къщата, Дани употребява думата C***, оставяйки Ей Джей и Уил паникьосан. Дани незабавно се извини за думата, когато им беше казано, че не е разрешено, защото Ей Джей и Уил се извиниха за потреблението на думата. След това Дани се пошегува, че ще изоставен снимачната площадка, откакто направиха грешката, само че Ей Джей и Уил помолиха Дани да остане.

На друго място в шоуто Гари назова Екин-Су най-големият състезател в играта, нещо, което Дани се съгласиха и двамата желаеха звездата от Острова на любовта да напусне при идващото изпъждане. Номинациите ще се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР