Ахмед Мюмюн Али, познат в гей средите с псевдонима Каролина,

...
Ахмед Мюмюн Али, познат в гей средите с псевдонима Каролина,
Коментари Харесай

Каролина е един от сводниците на проституиращите мъже в чужбина

Ахмед Мюмюн Али, прочут в гей средите с псевдонима Каролина, е едно от арестуваните лица при огромната интервенция на ГДБОП в София, Тетевен и Сливен, при която бяха задържани четирима души, заяви. Става дума за незаконна група за трафик на хора за полова употреба. Набирани са жертви от мъжки пол, които са проституирали в разнообразни страни.

Преди към 10 години Али основава Национална организация за модели, която набираше деца за фотосесии, а като хонорар им заплащаше 349 лв.. При отвод родителите на децата е трябвало да заплатят наказателна клауза в размер на 2000 лева

Тогава след разобличаване на bTV от организацията за модели заплашиха журналистката Мариана Векилска със заливане с киселина. По това време до присъда не се стига. Ахмед Али единствено е арестуван за 24 часа.

Очевидно е че той, въпреки и в сянка, продължава с цялостни сили да управлява основаната от него машина за набиране на модели до ден сегашен.

Както стана ясно, арестуваните през днешния ден сводници набирали момчета и млади мъже сред 14 и 24 година, най-вече спортисти от школи по битка и с невисок обществен статус. Най-често това ставало посредством обществените мрежи и с обещания за високи хонорари. Тези, които проявявали интерес, били канени в първокласно жилище и заснемани във видеоклипове с порнографско наличие. По информация на GlasNews.bg Ахмед Али имал и по-специфични привличания към някои от „ бъдещите “ модели за конвой и персонално правел в детайли изявление на четири очи с младежи в офиса си или дирекно го канил в скъпарския си парцел.

Кадър от задържането на Ахмед Али:



Мюмюн тъне в разкош и лукс. Вижте кадър, който загатва единствено дребна част от царския му дворец:



Ахмед назначавал младите момчета " на работа " фиктивно и им плащал осигуровките. Често вкарвал момчетата в илюзия и не им давал парите, които самите те са си изработили, до момента в който са в леглото на някой чичко-паричко. Според информацията на GlasNews.bg, когато някое от момчетата, които са работили за Али, опита да си бие камшика и " пушек да го няма " от проституиращата скица, сводникът започвал да го изнудва с това, че ще разгласява техни провокативни голи фотоси.



Специализираната прокуратура ще внесе в Специализирания углавен съд искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за всеки от тях.

Продължаваме да следим тематиката! Очаквайте детайлности!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР