Ахмед Доган не може да си позволи да сложи изцяло

...
Ахмед Доган не може да си позволи да сложи изцяло
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Доган предлага за ДПС дуо по примера на Кирил и Асен - единият ще е чаровен, другият - гениален

" Ахмед Доган не може да си разреши да постави напълно българин (начело на Движение за права и свободи - б.р.). Това не са бабите, които нижат тютюн, публиката на Движение за права и свободи е една напълно друга. Той предлага дуо по образеца на Кирил и Асен и единият ще е обаятелен, а другият ще е талантлив ", разяснява пред БТВ ПР специалистът Диана Дамянова. По думите й в българската политическа действителност се явява огромна дупка.

" Тази дупка я запълнихме с " Продължаваме промяната ", в този момент тя се пързаля с шейна надолу. Отваря се голям празен ход в центъра. Българинът е центрист той не обича да се веят съветски флагове и да се друсат хорца, както се прави в ляво или да се ядат торти, както се прави в дясно. Българинът желае да стои в центъра и да бъде постоянен. Това желае да му предложи Доган и да осъществя Пеевски “, означи Дамянова. Тя напомни, че преди два месеца е показала, че Движение за права и свободи потегля да търси своето място в центъра на политическия български живот, отвън етническата част.

" Това се случва. Трябва да отбележим, че Пеевски и Доган споделят едно и също, че партията би трябвало да се върне при хората. Доган споделя три значими неща. Че партията би трябвало да се върне, второ, че партиите са част от гражданското общество и споделя, че при новата геополитическа обстановка би трябвало да се откри път, в който да спазваш геополитическия си път, само че и да запазиш своите национални ползи и еднаквост ", акцентира специалистът.

За Дамянова това, че Конституцията е призната, не значи, че е осъществена промяна.

" Чрез промяната на министри ще разберем доста неща. Ние не може да гадаем кой министър чий е, а Политическа партия играят по този начин. Политическа партия избира да се крие надълбоко под чаршафа, че се е сдружила с Борисов, само че истината е, че би трябвало да има правила ", акцентира досегашната ПР-ка на Политическа партия.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР