Ахмед Доган е бил погрешно разбран от Бойко Борисов и

...
Ахмед Доган е бил погрешно разбран от Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Карадайъ в Млечино: Борисов и Цветанов погрешно са разбрали Доган

Ахмед Доган е бил неправилно свестен от Бойко Борисов и Цветан Цветанов, декларирал в Млечино ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, предава 24rodopi.com.
Елитът на Движение за права и свободи бил в ардинското село, с цел да означи с възпоменателен протест годишнина от първия кротичък митинг против промяната на имената.
Посланието на Доган било, че единствено партия Движение за права и свободи е подготвена да ръководи страната, само че единствено това не е задоволително. Трябвало да се разбере, че Българска социалистическа партия не е подготвена, а не, че ГЕРБ е незаменима, пояснили след митинга депутати от Движение за права и свободи.
Погрешно било тълкуванието, че Доган споделил надали не, че единствено Бойко Борисов може да ръководи, споделил Карадайъ.
Не сме споделили и това, че няма да има избор, обяснил още ръководителят на Движение за права и свободи.„ Напротив има решение на Централния съвет на Движение за права и свободи и до момента в който има фашисти и националисти във властта, не избор, а ще има вотове. А господин Доган в своя разбор ясно акцентира, че има една граница, която не би трябвало да се прекрачва. Но никой не е споделил, фашисти и националисти да останат в властта. Доган не е споделил, че няма да има избор “, добавил Карадайъ, представен от 24rodopi.com.

Линк към истинската обява:
http://rodopi24.blogspot.bg/2017/12/blog-post_830.html

Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР