Агресията на една малка група хора не ме уплаши -

...
Агресията на една малка група хора не ме уплаши -
Коментари Харесай

Борис Бонев за нападнатия общински съветник: Някои хора стигат до саморазправа, подстрекавани от ГЕРБ

Агресията на една дребна група хора не ме уплаши - това сподели общинският консултант от групата на " Продължаваме Промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) в Столичния общински съвет Стефан Спасов във връзка нападението против него на столичния бул. „ Патриарх Евтимий ", за което по-рано през днешния ден оповестиха от групата на " Спаси София ", оповестява Българска телеграфна агенция.

" Тези хора се опълчват на желанията на Столична община да извърши един планов ремонт на асфалтовата настилка на бул. " Патриарх Евтимий " ", сподели Спасов.

Общинският консултант изясни, че случката се е развила през днешния ден сред кръстовището с ул. " 6-ти септември " и ул. " Георги Раковски ".

" В опит строителите да стартират да фрезоват асфалта, с цел да може да бъде положен нов подобен, един жител се качи върху строителната техника, извади ключа от стартера, което заплаши живота на операторите и обслужващите машините и го открадна ", изясни Спасов.

Той добави, че в опит ключът да бъде върнат е получил плесница в лицето, за което е уведомил органите на реда. Води се следствие, има тъжба против него, уточни общинският консултант и добави, че се надява органите на реда да свършат работата си, тъй че нападателят да не попречва работата на строителите.

" Като общински консултант от групата на ПП-ДБ-СС съм определен от жителите като част от тези, които изрично декларират задачата и ограниченията, които желаеме да забележим в София в най-скоро бъдеще, съобщи той. Велоалеи би трябвало да има и знам, че общинските съветници и кметът на София Васил Терзиев ще създадем всичко належащо, с цел да може София да се развива по този начин, както обещахме в предизборната си акция ", добави Спасов.

Общинският консултант от групата на ПП-ДБ-СС Борис Бонев изясни, че физическата експанзия против Стефан Спасов е била по време на осъществяване на работните му отговорности.

Днес общински консултант беше атакуван от протестиращ, тъй като твърдял, че маркировките за ограждане на дупките, които би трябвало да се изрежат, са били маркировката на бъдещата велоалея, изясни Бонев. Според него някои хора стигат до физическа кавга, подстрекавани от ГЕРБ, с цел да саботират ремонт на главен бул., добави Бонев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР