Агресията е напълно неприемлива. Търсят се всякакви поводи. Спортът, който

...
Агресията е напълно неприемлива. Търсят се всякакви поводи. Спортът, който
Коментари Харесай

Акад. Денков за ситуацията в РСМ: Агресията е напълно неприемлива

„ Агресията е изцяло неприемлива. Търсят се всевъзможни мотиви. Спортът, който би трябвало да ни сплотява, се оказва, че е мотив за експанзия “. Това съобщи министър-председателят акад. Николай Денков във връзка на случая с български жител, който беше намушкан в Скопие преди мача „ Левски “ –„ Шкупи “, предава БГНЕС.

Премиерът акцентира, че към този момент има българска реакция – изказване на Министерство на външните работи, а Софийска градска прокуратура се е самосезирала.

„ Виновните би трябвало да си понесат наказванията “, добави той.

Министър-председателят сподели, че най-важното в тази ситуация е, че младежът е нормализиран след интервенцията. Той също по този начин заприказва за допустимо по-скорошно прибиране на потърпевшия в България.

По отношение на мненията да се забрани на публиката на „ Шкупи “ да участва на реванша в София, Денков изрази своите подозрения и назова концепцията „ последна “.

„ Въпросът ще бъде разискван с вътрешния и спортния министър. Налагането на сходна възбрана е доста извънредно. За страдание, организация от другата страна не е била доста добра, с цел да се стигне до такива произшествия. Трябва да забележим по какъв начин да си вземем поука “, добави още акад. Денков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР