Агенцията се позова на данни от рейтинга си за 500-те

...
Агенцията се позова на данни от рейтинга си за 500-те
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно, Но Това Не Го Очаквахме! Ето Кой Е Най-Големият Баровец! Сложи Всички В Малкия Си Джоб Самият

Агенцията се базира на данни от рейтинга си за 500-те най-богати хора в света, който се обновява в действително време, съобщи Българска телеграфна агенция.

По данни на проучването през миналата година благосъстоянието на 440 милиардери от този лист се е нараснало с 1,05 трилиона $, до момента в който положението на 58 от включените в класацията е намаляло с 46 милиарда $. Стойността на активите на двама от милиардерите в листата е останала без смяна.

Общото благосъстояние на обхванатите от класацията се е нараснало с 23 % по отношение на 27 декември 2016 година. Това дава отговор на към 20-процентовия напредък, регистриран през миналата година от показателите MSCI World (обединяващ динамичността в котировките на 1652 водещи международни компании) и S&P 500, който е главен индикатор за положението на фондовия пазар в Съединени американски щати.

Най-богатият човек в света в класацията на Блумбърг към края на настоящата година е притежателят на американския колос в онлайн търговията Амазон (Amazon) Джеф Безос, чието положение сега се прави оценка на 99,6 милиарда $. За една година благосъстоянието му е повишено с 34,2 милиарда $, което е разрешило на Безос да измести на второ място съоснователя на Майкрософт (Microsoft) Бил Гейтс с неговите 91,3 милиарда $.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР