Агенцията на ООН за подпомагане и работа на палестинските бежанци

...
Агенцията на ООН за подпомагане и работа на палестинските бежанци
Коментари Харесай

Снимки: Израел удари склад на ООН в Рафа, докато гладът се задава в Газа

Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа на палестинските бежанци (UNRWA) съобщи, че един от нейните хранилища в опустошената от война Газа е бил „ удар “, на фона на възходящите старания за снабдяване на храна в обсадената палестинска територия.

Войната на Израел против Газа, която бушува от 7 октомври, аргументи всеобща гибел на цивилни, трансформира големи територии в пустота, осеяна с отломки, и провокира предизвестия за задаващ се апетит в палестинската територия с 2,3 милиона души.

„ Можем да потвърдим, че склад/разпределителен център на UNRWA в Рафа (южна Газа) е бил ударен “, сподели организацията на Организация на обединените нации в сряда.

„ Все още нямаме повече информация какво тъкмо се е случило, нито броя на засегнатия личен състав на UNRWA “, сподели говорителката на организацията Жулиет Тума пред осведомителна организация AFP.

„ UNRWA употребява това оборудване, с цел да популяризира по този начин нужната храна и други животоспасяващи продукти на разселени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР