Агенцията на Обединеното кралство за морски търговски операции рано тази

...
Агенцията на Обединеното кралство за морски търговски операции рано тази
Коментари Харесай

Нов опит за нападение срещу кораб в Червено море

Агенцията на Обединеното кралство за морски търговски интервенции рано тази заран е получила сигнал за малък кораб, обикалящ към транспортен съд в Червено море, на към 57 морски благи северозападно от Асаб в Еритрея, оповестява " Ройтерс ".

Посочва се, че корабът и екипажът са в безопасност и не престават към идващото си пристанище, откакто личният състав по сигурността на кораба " създаде предупредителни изстрели и дребните плавателни съдове се отдръпнаха ".

Подкрепяните от Иран йеменски хуси засилиха атаките против търговски кораби в Червено море в символ на митинг против войната на Израел в Газа. Няколко корабни линии преустановиха активността си, като вместо това избраха по-дългото пътешестване към Африка.

Движението на хусите ще разшири задачите си в региона на Червено море и ще включи в тях и американски кораби, предизвести през вчерашния ден формален представител на групировката, която се закани да продължи офанзивите след ударите на Съединени американски щати и Великобритания срещу нейни обекти в Йемен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР