Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществените поръчки за проектиране и строителство,

...
Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществените поръчки за проектиране и строителство,
Коментари Харесай

АПИ стартира обществените поръчки за 54 км от Видин - Ружинци

Агенция „ Пътна инфраструктура “ започва публичните поръчки за планиране и строителство, и за контрол при модернизацията на 54,3 км от път I-1 (E-79) Видин - Ботевград, в сектора от Видин до Ружинци. Индикативната стойност на строително-монтажните работи е близо 460 млн. лева без Данък добавена стойност. Проектът ще се осъществя със средства от републиканския бюджет. Срокът за подаване на офертите за строителство е до 12 август т. година, а за контрол - 15 август т. година

Както и при провеждащата се сега тръжна процедура за избор на реализатори на 33 км от път I-1 сред Мездра и Ботевград, по този начин и при тази ще се приложи нова скица на заплащане, която планува цялата стойност на контракта да се разплати на изпълнителя след привършване на строителните действия.. Целта е бъдещите реализатори на направлението Видин - Ботевград да работят оптимално мобилизирано и да завършат обекта качествено и в къс период.

Обществената поръчка за планиране и осъществяване на строително-монтажните работи за сектора от Видин до Ружинци е в три обособени позиции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР