Агенция Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за изготвянето на технически проекти за ремонта

...
Агенция Пътна инфраструктура“
стартира обществена поръчка за
изготвянето на технически проекти за
ремонта
Коментари Харесай

АПИ откри тръжна процедура за проектирането на ремонта на 6 мостови съоръжения

Агенция „ Пътна инфраструктура “ стартира социална поръчка за изготвянето на механически планове за ремонта на 6 мостови уреди. Въз основа на тях по-късно ще се възлагат строителните работи. Търгът е разграничен в 5 обособени позиции и включва изготвянето на планови решения за обновяването на Дъговия мост над р. Русенски лом в гр. Русе на път I-5 Русе -Велико Търново, на селскостопански надлез при 381-ви км на Подбалканския път I-6 в региона на с. Малко Чочовени, на моста в гр. Благоевград на път III-1006, минаващ над Е79 за с. Покровник, и на 3 мостови съоръжения на третокласния път III-637 Вукан - Пенкьовци в област Перник. Общата индикативна стойност на поръчката за проектиране е 355 хиляди лева без Данък добавена стойност. Срокът за подаване на офертите е до 3 декември т. г.

Първата обособена позиция е за проектиране на ремонта на Дъговия мост на бул. „ България “ в гр. Русе, който съвпада с трасето на първокласния път I-5 Русе - Велико Търново. Съоръжението е с дължина 445 м и премоства жп линията Русе - Горна Оряховица, ул. „ Св. Димитър Басарбовски “ и р. Русенски Лом. Индикативната стойност на поръчката е 90 хил. лева без Данък добавена стойност.

Втората обособена позиция е за проектиране на ремонта на селскостопански надлез при 381-ви км на път I-6 София - Бургас в региона на с. Малко Чочовени, област Сливен. Съоръжението е 42 м и минава над път I-6 София - Бургас. Индикативната стойност на поръчката е 75 хил. лева без Данък добавена стойност.

Третата обособена позиция е за проектиране на ремонта на селскостопански надлез мост при км 0 на път III-1006 Благоевград –Падеж. Съоръжението е на ул. „ Покровнишко шосе “ в гр. Благоевград и премоства път I-1/Е79 София-Кулата. Съоръжението е с дължина 175 м. Индикативната стойност на поръчката е 80 хиляди лева без Данък добавена стойност.

Четвъртата обособена позиция е за проектиране на ремонта на мост над р. Вуканска при 5-ти км на път III-637 Вукан - Пенкьовци в област Перник, в региона на с. Вукан. Съоръжението е 11 м. Индикативната стойност на поръчката е 50 хиляди лева без ДДС.

Петата обособена позиция е за проектиране на ремонта на два моста на път III-637 Вукан - Пенкьовци в област Перник. Единият мост минава над р. Ерма, след кръстовището с път II-63 Трън - Стрезимировци при км 0 на път III-637. Съоръжението е 45 м. Вторият мост преминава над дере Видрар при 20-ти км на път III-637, в региона на с. Видрар. Дължината на оборудването е 13 м. Индикативната стойност на поръчката е 60 хиляди лева без ДДС.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР