Агенция Пътна инфраструктура не е водила разговори с народни представители

...
Агенция Пътна инфраструктура не е водила разговори с народни представители
Коментари Харесай

АПИ отговаря на Йончева: Нанков вече ни е наредил проверка на пътищата, докладът ще е готов до месец

Агенция " Пътна инфраструктура " не е водила диалози с народни представители за взимане на асфалтови проби от сектори по автомагистралите „ Люлин ”, „ Тракия ” и други републикански пътища за инспекция на качеството.
 Елена Йончева: Искаме проби от автомагистралите, с цел да не плащаме кръвен налог по тях
Уточнението е във връзка изказвания на народния представител Елена Йончева, прецизират от АПИ. 

Припомняме, че по предписание на министъра на районното развиване и благоустройството в оставка Николай Нанков ще бъде направена инвентаризация на републиканската пътна инфраструктура, която е 20 000 км. Информацията би трябвало да бъде систематизирана от АПИ доникъде на октомври 2018 година, като се дефинират пътищата, за които би трябвало да се подхващат незабавни ограничения.

Докладът ще включва данни за положението на настилката, канавките и банкетите, мантинелите, отвесната и хоризонталната маркировка.

Ще бъдат посочени последните поправки на пътните прави, както и кой ги е изпълнявал. За всяка пътна права ще бъдат посочени сигналите, които са подавани, както и какви ограничения са взети по тях. За всякога би трябвало да се предложат ограничения, с цел да бъде наведен в обикновено експлоатационно положение, както и периоди, в които могат да бъдат изпълнени.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР