Агенция Пътна инфраструктура (АПИ) обяви открита процедура за избор на

...
Агенция Пътна инфраструктура (АПИ) обяви открита процедура за избор на
Коментари Харесай

АПИ пусна поръчка за Кресненското дефиле за 3 млн. лв.

Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) разгласи открита процедура за избор на реализатор за правене на механически план и осъществяване на ограничения за намаляване на въздействието на трафика върху дивите животни и птиците в Кресненското дефиле, посочени в решението по Оценка на въздействието върху околната среда от 2017 година

В близо 16-километров сектор от пътя Крупник - Кресна сред 380-ти и 396-ти километър - част от дясното платно на бъдещата автомагистрала " Струма " (лот 3.2), е планувано създаване на уреди за отбрана на животните и птиците в региона.

Мерките ще бъдат изпълнени без прекъсване на трафика. Целта е запазване на биологичното многообразие в региона и повишение на пътната сигурност.

Прогнозната стойност на публичната поръчка е 2 440 780 лева без Данък добавена стойност ( близо 3 млн. лева с ДДС). Срокът за осъществяване е 300 дни. Кандидатите могат да подават предложения до 17:30 часа на 23 април 2020 година

Предвидените ограничения включват модифициране на съществуващите водостоци, с цел да се обезпечи безконтролен достъп и прекосяване на дребните животни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР