Агенция Митници призна, че багажът на Наоми Кембъл е бил

...
Агенция Митници призна, че багажът на Наоми Кембъл е бил
Коментари Харесай

Агенция Митници не е получавала жалба от Наоми Кембъл за претърсването на багажа ѝ

Агенция " Митници " призна, че багажът на Наоми Кембъл е бил тестван при визитата ѝ в София предишния месец. Това обаче било част от рутинна инспекция на инцидентен принцип, която няма нищо общо с расова дискриминация, допълват от организацията.

Скандалът гръмна преди ден, коато британският таблоид " Дейли Мейл " заяви, че Наоми Кембъл е останала разочарована от визитата си в България, защото съгласно нея цветът на кожата и е причина българските митничари на летището да ревизират тъкмо нейния багаж.

Наоми Кембъл беше в България през май за фотоси на реклама. Работен ангажимент, който месец по-късно, провокира гледане на камери и разпит на чиновници на Агенция " Митници ". Защо и по какъв начин са ревизирали багажа на супермодела.

" Бил е тестван багажът на госпожа Кембъл и е осъществена рутинна инспекция на инцидентен принцип, което е част от отговорностите на митническите чиновници, " отговорарят от Агенция " Митници " на обявата в Дейли Мейл.

А в таблоида другар на Наоми Кембъл споделя:

" Наоми беше в действителност разочарована. Цялата тази преживелица имаше травматично влияние върху нея. Тя беше на път към доста вълнуващи фотоси и нямаше самообладание за тях, само че това и скапе настроението през целия престой в София. "

За разочарованието на Наоми Кембъл в Агенция Митници разбрали от медиите. Казват, че тя не им е изпращала публична тъжба. Попитахме организацията какъв брой постоянно се случва пасажери да бъдат проверявани от митничарите тук на летището. Оттам ни споделиха, всеки ден към 10% от хората, които кацат на България минават през инспекция на багажа.

Няма расистки подбуди, дават отговор от организацията. Наоми Кембъл просто попаднала инцидентно в тези 10%.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР