Агенция Митници и Службата Митници и гранична защита на САЩ

...
Агенция Митници и Службата Митници и гранична защита на САЩ
Коментари Харесай

Агенция Митници и Службата Митници и гранична защита на САЩ обменят опит

Агенция " Митници " и Службата " Митници и гранична отбрана " на Съединени американски щати започват план за обмяна на опит в региона на митническия и граничния надзор , оповестява Агенция " Митници ". Съвместният план е финансиран от държавното управление на Съединени американски щати.

В рамките на плана американските чиновници ще дават аналитична поддръжка. Също по този начин двете митнически администрации ще споделят практиките си за надзор на сухопътни и морски граници.

През месец март чиновници на Службата " Митници и гранична отбрана " ще дойдат в България, с цел да се срещнат с организацията и да работят взаимно с митническите чиновници на Министерство на правосъдието Капитан Андреево, Министерство на правосъдието Пристанище Бургас и Министерство на правосъдието Пристанище Варна.

Предвижда се да се проведат и поредност образования на български митнически чиновници, в това число и работно посещаване на Граничен контролно-пропусквателен пункт в Съединени американски щати.

Сътрудничеството със Службата " Митници и гранична отбрана " е част от дейното партньорство сред Агенция " Митници " и американските управляващи в региона на интернационалната търговия, митническия надзор и битката с наркотрафика, което включва взаимни образования, обмяна на опит и техническа поддръжка.
 Агенция „ Митници “ ускорява контрола по границите според уговорката към Австрия
Агенция „ Митници “ ускорява контрола по границите според уговорката към Австрия

През първите шест дни от годината са осъществени над 7200 инспекции
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР