Агенти на Бюрото Aлкохол, тютюн и огнестрелни оръжия арестуваха 48-годишния

...
Агенти на Бюрото Aлкохол, тютюн и огнестрелни оръжия арестуваха 48-годишния
Коментари Харесай

Арестуван е заподозрян за стрелбата по трима колежани от палестин...

Агенти на Бюрото " Aлкохол, тютюн и огнестрелни оръжия " арестуваха 48-годишния Джейсън Й. Итън при претършуване на региона на стрелбата в Бърлингтън в неделя, се показва в изказване на полицейското ръководство в Бърлингтън. 

 

Разследващите органи събрали доказателства при претърсването на жилището на Итън в постройка, намираща до мястото на стрелбата.

 

Атаката може да съставлява закононарушение от ненавист, разясниха по-рано управляващите.

 

Двама от мъжете са в устойчиво положение, а другият е получил " доста по-сериозни пострадвания ", излиза наяве от изказване на началника на полицията в Бърлингтън Джон Мурад. Тримата, всички на възраст 20 години, се разхождали по време на посещаване в дома на родственици на една от жертвите, когато се сблъскали с бял мъж с револвер, осведоми полицията.

 

" Без да продума, нападателят е създал минимум четири изстрела с револвера си, след което е избягал ", съобщи началникът на полицията в Бърлингтън Джон Мурад и добави: " И тримата колежани са били улучени, двама в торса, а третият в долните крака ".

 

Всички жертви са от палестински генезис. Двама от тях са жители на Съединени американски щати, а третият е законно пребиваващ в страната. Двама от мъжете са носели обичайни бяло-черни палестински шалове (куфия).
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР