Агентът на звездата на - Стефано Кастелново даде интервю за

...
Агентът на звездата на - Стефано Кастелново даде интервю за
Коментари Харесай

Агентът на италиански национал потвърди за интереса на Ювентус

Агентът на звездата на - Стефано Кастелново даде изявление за торинския “Тутоспорт”, в което удостовери за интереса на “Старата госпожа” към неговия клиент. Освен това той направи забавно разяснение, че Локатели е идеализирал наставника на Юве като дете и даже е имал негов афиш на стената на стаята си. Освен това Кастелново разясни, че възможен трансфер може да бъде сбъднат през идващото лято.

“Мануел е имал афиш на Пирло в стаята си и е доста въодушевен да се изправи против него довечера. Това обаче няма да му повлияе, огромните мачове са тези, които той избира и постоянно дава най-хубавото, на което е кадърен. Юве демонстрираше интерес към него през лятото, само че клубовете не съумяха да се схванат. Разбира се, всичко е допустимо и договорката може да се реализира през идващото, в случай че сме късметлии.

Мануел се показва добре в Сасуоло, не е трансформирал отношението си към обстановката и не приема нищо за даденост. Много съм удовлетворен, че направи своя дебют за Италия. Той има отлични връзки отношения с клуба, който пък е в действителност упорит. Все отново ще забележим какво ще донесе бъдещето. Ако се появят положителни предложения, ще е хубаво и тогава ще търсим вид да се разберем. Той постоянно ще бъде признателен на Сасуоло,” разяснява сътрудникът на играча.

Запитан за възможна опция да се завърне в, чийто юнопа е, Кастелново бе песимистичен и съобщи, че играча търси различен вид опит в своето бъдеще.

“Отново декларирам, че той е признателен на клуба, само че считам, че сега той търси различен тип опит, без значение дали в Италия или в чужбина. Локатели мечтае да играе в Шампионската лига и да се надяваме, че и той, и Сасуоло ще получат подобен подарък през лятото,” приключи мениджрътъ на “новоизлюпения” италиански национал.

Сасуоло гостува на довечера в мач от 17-ия кръг на Серия " А " от 21:45 българско време.
Серия А 17 кръг, неделя 10 януари  Ювентус 20:30предстои  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР