Агентът на вратаря на Валенсия – Гиорги Мамардашвили, преговаря с

...
Агентът на вратаря на Валенсия – Гиорги Мамардашвили, преговаря с
Коментари Харесай

Заформя се люта битка във Висшата лига за вратаря на Валенсия

Агентът на вратаря на Валенсия – Гиорги Мамардашвили, договаря с три тима от Висшата лига за трансфер през лятото. Стражът на „ прилепите “ си завоюва име в Европа, откакто затвърди мястото си в Ла Лига. 22-годишният грузински национал е привлякъл интереса на Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм.

Агентът на Мамардашвили - Леван Сетуридзе, е бил в контакт със сопменатите клубове, твърди Cope. Изданието написа, че негов представител е бил в Лондон, с цел да разиска възможен трансфер. Въпреки това би било мъчно да се стигне до някакво съглашение, защото той подписа нов контракт с Валенсия през септември предходната година. Смята се, че в него има уговорка за откупуването му на стойност от 100 милиона евро, а в случай че някой я задейства, то той ще стане най-скъпият вратар в историята. Към момента върхът се държи от Челси, който заплати 82 милиона евро на Атлетик Билбао за Кепа Арисабалага през 2018-а година.

„ Сините “ търсят нов вратар заради непостоянното показване на Кепа и несигурното бъдеще на Едуар Менди. В същото време Юнайтед и Тотнъм имат предпочитание да заменят своите дългогодишни вратари - Давид Де Хеа и Юго Лорис.

Интерес към Мамардашвили има и от Лестър Сити, за който се счита, че води в конкуренцията за подписа му. Италианският публицист Фабрицио Романо заяви за интереса на „ лисиците “, като също по този начин съобщи, че сътрудникът на играча е бил Лондон, където е участвал на мача сред Челси и Ливърпул (0:0).

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР