Агент на ДАНС-Враца е отворил чадър над местната транспортна фирма

...
Агент на ДАНС-Враца е отворил чадър над местната транспортна фирма
Коментари Харесай

Само в BulNews! Агент на ДАНС-Враца зоба от тучната ясла на „Екофрут“

Агент на ДАНС-Враца е отворил чадър над локалната транспортна компания „ Екофрут “, научи организация BulNews.
Държавният чиновник зоба всеки месец от тучната ясла на притежателя Емил Марков. Контраразузнавачът е толкоз алчен, че постоянно преяжда и затова постоянно излиза в болнични. Ако управлението желае да научи кой е той, просто би трябвало да види на кой му се постанова да отсъства по уважителни аргументи от работа.
Това съдействие се пази в дълбока загадка, с цел да може чадърът по-дълго да остане разпънат.
По неофициална информация, то продължава от години и до момента и двамата бизнес сътрудници са удовлетворени.
Именно тази връзка дава силата на Емил Марков да работи на пазара по такива правила, които неговите сътрудници не могат да си разрешат. Затова сигналите на някогашни служащи против „ Екофрут “ се натрупат, без да водят до смяна на действието на транспортната компания. Вероятно това е и повода повече от 2 години да се прикриват зулумите на самозабравилия се Емилио Емилов, прочут като Емилио Коката. Синът на Емил Марков сега е най-проблемният юноша във Враца, само че това някак не прави усещане на полицията и прокуратурата. Мнозина предсказват, че обстановката тук ще ескалира до степен, мощно напомняща тази с прокурорския наследник в Перник, само че тогава към този момент ще е късно да се реагира.
Емилио Коката към този момент е неконтролируем и по думите на татко му „ би трябвало да лежи “, с цел да поумнее. Нека врачанските магистрати да уважат това предпочитание на родителите и за малко да не помнят за кеша на „ Екофрут “. После отново ще зобат...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР