Адвокатите на Хънтър Байдън подадоха молба в понеделник за отхвърляне

...
Адвокатите на Хънтър Байдън подадоха молба в понеделник за отхвърляне
Коментари Харесай

Хънтър Байдън подаде молба за отхвърляне на обвинението по обвинения в оръжие

Адвокатите на Хънтър Байдън подадоха молба в понеделник за отменяне на обвиняванията за огнестрелни оръжия против него с аргумента, че обвиняванията са „ невиждани, противоконституционни “, съгласно юриста на Байдън Абе Лоуел и нарушават по-ранно съглашение за отклонение, подписано с прокурора и специфичния прокурор на Делауеър Дейвид Вайс.

Хънтър Байдън, синът на президента Байдън, също оспорва назначението на Вайс като специфичен консултант, като твърди, че ролята му на американски прокурор в Делауеър го дисквалифицира от заемането на поста.

Хънтър Байдън беше упрекнат през септември от огромно федерално жури по обвинявания, свързани с покупката му на огнестрелно оръжие през октомври 2018 година, до момента в който е употребявал опиати, съгласно правосъдните документи.

Обвинителният акт от четири страници, върнат от огромното жури свикано в Делауеър упрекна Хънтър Байдън в три закононарушения, произлизащи от притежанието му на револвер Colt Cobra 38SPL през октомври 2018 година, за който проку...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР