Адвокатът на Денислав Димитров Делчев, момчето, което Емили и компания

...
Адвокатът на Денислав Димитров Делчев, момчето, което Емили и компания
Коментари Харесай

Адвокатът на момчето, с което се изгавриха Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца: Това дело е кауза

Адвокатът на Денислав Димитров Делчев, момчето, което Емили и компания вързаха за врата като куче в пловдивски мол - Димитър Киров, няма да се откаже да го пази, въпреки и без финансова полза, заяви самият той.

" Това дело е идея. Понеже родителите на Денислав нямат финансова опция, съм се заел аз с това да го пазя и няма да се откажа. Напълно съм наясно, че мога да изкарам Денислав като човек със забавено развиване, само че това няма да е добре за него в бъдеще. И няма да го направя. Разчитам прокуратурата да си свърши работата и имам вяра в справедливия съд ", разяснява Димитър Киров.

Адвокатът има проучване от преди три години, което демонстрира, че момчето не е рисково за никого, крепко е, само че е елементарно манипулируемо и податливо на внушения. Затова и не е реагирало с противоречие да направи дейностите, които Чеченеца, Куката и Емили му внушили, съобщи " България Днес ".

" Изгаврили са се с него, това е оскърбление. Не желая да е образец за децата този вид държание, по тази причина няма да се отхвърлям и желая най-строго наказване ", безапелационен е Киров. Според него тезата, че жертвата е участник, няма почва в този случай. Според момчето всички хора са положителни и то не е оценило, че е употребявано, и то по най-безцеремонен метод, счита юристът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР