Адвокат Радостин Василев обясни как Наско Сираков може по законов

...
Адвокат Радостин Василев обясни как Наско Сираков може по законов
Коментари Харесай

Адвокат Радостин Василев за това как Сираков ще получи акциите

Адвокат Радостин Василев изясни по какъв начин Наско Сираков може по законов път да получи акциите на Левски, откакто Васил Божков публично разгласи от профила си във Фейсбук, че ще ги даде на синята легенда.

„ Ако има наново джиросване от господин Попов, то не би било годно. Това краткотрайно уверение, този алонж, който не е прикован, може просто да бъде разкъсан. Бъде ли физически погубен, е допустимо господин Попов като финален джиратар във веригата на джирата да направи ново джиросване. Надявам се този път да не е като предишния, когато се джироса на разположение, което не желае да получи акциите”, сподели юрист Василев.

Специалистът по спортно право прикани „ червената” общественост ЦСКА-София и ЦСКА 1948 да се обединят.

„ Време е за обединяване. ЦСКА и ЦСКА 1948 могат бързо да се обединят преди старта на новото издание на шампионата. Това може да се случи, като просто единият тим изчезне”, сподели Василев за " Канал 3 ".

„ Двете ЦСКА бяха разделяни от политически игри. Това, че по-голямата част от последователите поддържат единия тим, не значи, че другият отбор би трябвало да бъде отричан. Има забавен проблем – единият тим заплати емблемата и има повече почитатели, другият извървя пътя от най-долното равнище. Едно обединяване значи да се санира претенцията на едните против другите и да се консолидира общността”.

Адвокат Радостин Василев разкри, че през идната седмица ще стане ясно дали Септември София ще съди БФС поради решението за преустановяване на Втора лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР