Адвокат Петър Николов е кандидатът за кмет на Варна на

...
Адвокат Петър Николов е кандидатът за кмет на Варна на
Коментари Харесай

„Български възход” издига адвокат за кандидат за кмет на Варна

Адвокат Петър Николов е претендентът за кмет на Варна на „ Български Възход ”. Неговата номинация през днешния ден бе показана в морския град от водача на партията Стефан Янев.

„ Надяваме се, че с тази стъпка ще дадем началото на една положителна акция. Целта ни е да търсим тези подобаващи тематики, хрумвания и въпроси, които вълнуват хората на Варна ”, съобщи Стефан Янев.



„ Първо желая да благодаря на военачалник Янев за достойнството и опцията да бъда претендент на най-голямата извънпарламентарно показана политическа мощ. Държа да отбележа, че имаше доста цивилен оферти за моята кандидатура, както и от разнообразни неправителствени организации. Това беше и повода да приема ”, сподели Петър Николов.

Неговото име се свързва с десетки каузи като бранител на многодетни фамилии, които изпитват усложнения при развъждането на децата им.

„ Една от главните аргументи да се кандидатирам за кмет на Варна е, че сега не виждам различен действителен, сериозен претендент за градоначалник, който да желае да пази ползите на варненци. Ние виждаме, че градът не се развива, не се трансформира и няма нови лица на хоризонта, които да ангажират обществеността като цяло. Ето за какво аз взех решение да поема тази тежест. Аз считам, че моите шансове са действителни. Напълно съществено ще се отнеса към тази кандидатура. Подготвяме предизборната си акция от няколко месеца доста отговорно, избираме деликатно хората, с които ще работим ”, добави Петър Николов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР