Адвокат ИгнатовПодобен случай имаше с човек в Бразилия, при който

...
Адвокат ИгнатовПодобен случай имаше с човек в Бразилия, при който
Коментари Харесай

Вижте как адвокат защитава човек, пронизал жестоко със стрела улично куче

Адвокат Игнатов
Подобен случай имаше с човек в Бразилия, при който кол от един метър и половина арматурно желязо и е жив и здрав след вярно оказана му помощ. Няма връзка между изстрела и настъпилия резултат, т.е. гибелта. Животното е умряло поради ксилазин - препарат за умъртвяване. Стрелата е за била за заплашване ".

Ето по какъв начин е станало всичко съгласно прокуратурата:

На 21 юни 2015 година обвиненият отишъл до бензиностанция в Пловдив, с цел да зареди автомобила си. През това време наоколо минало куче, което постоянно обикаляло из региона и чиновниците го наричали Гергана. То било маркирано. Обвиняемият забелязал кучето и сърдит от обстоятелството, че същото лаело, извадил от багажника на колата си състезателен лък, сложил стрела и го насочил към животното. 

Прицелил се и стрелял, като стрелата уцелила кучето в главата, влезнала през носната празнина, пробила черепната основа и засегнала централния мозък на кучето. Двама очевидци забелязали раненото животно и се обадили на ветеринарен доктор, както и бил подаден сигнал на тел. 112.
По време на следствието е била назначена съдебно-ветеринарна експертиза, съгласно заключението, на която гибелта на кучето е настъпила вследствие на смъртоносната рана, провокирана от стрелата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР